HÍREK

Felhívás a budapesti lakcímmel rendelkező igénylőknek

2013-11-19

A korábbi tájékoztatást kiegészítve felhívjuk figyelmüket, hogy a gyártó a budapesti lakcímmel rendelkező igénylők át nem vett küldeményeit a borítékon szereplő, címzés szerinti Kerületi okmányirodákba kézbesíti, és a jogosult ott tudja azt átvenni. A kerületi okmányirodák ügyfélfogadási rendjéről bővebb tájékoztatást az Okmányiroda keresőjében olvashatnak.

 

A diákigazolvány kipostázásával kapcsolatos változások

2013-10-25

2013. október 1. napjától megváltozott az át nem vett diákigazolványok ügyintézésének módja. A gyártó a jogosult lakcímén át nem vett küldeményeket a borítékon szereplő, címzés szerinti Főokmányirodába kézbesíti, és a jogosult ott tudja azt átvenni. Bővebb tájékoztatást olvashatnak a Főokmányirodák listája menüpontra kattintva.

 

Felhívás az Érvényesítő matricával kapcsolatos jogszabályi rendelkezésekről

2013-06-05

A diákigazolvány érvényesítő matrica használatát az oktatási igazolványról szóló 362/2011 (XII. 30.) Korm. rendelet szerin az alábbi jogszabályi rendelkezések (pdf) szabályozzák.

 

Az elektronikus igénylés folyamatábrája

2012-11-14

Új folyamatábrákon mutatjuk be a felsőoktatási diákigazolványok igénylési menetét. A korábbiaktól eltérően külön ábrákon látható a hallgatói és az intézményi igénylési folyamat.